Hos ​Glostrup Låse & Alarm A/S på Vestegnen har vi stor erfaring med alarmer, låsesystemer, adgangskontrol samt porttelefoner og dørtelefoner. Vi har leveret låsesystemer til boligselskaber, boligforeninger, virksomheder og institutioner i Albertslund, Brøndby og resten af Vestegnen i over 50 år, herunder porttelefoner til etageejendomme.

Præventive porttelefoner skaber tryghed

Port- og dørtelefoner har flere fordele, hvor den ene er at nedsætte risikoen for indbrud i lejlighederne og hærværk i opgangen samt at skabe en større tryghed. Den anden fordel er, at det virker præventivt i forhold til kriminalitet, men også at opgaven i mindre opfang kan fungere som varmestue for uvedkommende.

Porttelefoner og dørtelefoner giver mulighed for at låse døren til opgangen, men også mulighed for at åbne døren oppe fra lejligheden. Det gør det samtidig nemmere at afvise adgang frem for at skulle kigge gennem en dørspion eller benytte en sikkerhedskæde.

​Kombiner kamera og adgangskontrol med porttelefoner

Grundlæggende findes der to typer af porttelefoner, hvor den ene er den traditionelle telefon med audio (tale), og den anden er audio med kamera. Fordelen ved kamera er, at man straks kan se personen og åbne døren, hvis man kender vedkommende, og hvis der er en, der udgiver sig for at være pakkepost, så kan man se uniformen.

Port- og dørtelefoner kan kombineres med adgangskontrol, dørautomatik, parkeringsanlæg og smartphonestyring. Sidstnævnte gør det muligt at betjene hoveddøren fra alle steder i lejligheden, fra baggården og alle andre steder.

Kontakt her

Kontakt Glostrup Låse & Alarm på telefon 43 96 45 00 eller på info@gla.dk, hvis I har brug for porttelefoner.