Professionel låseservice på Sjælland

Glostrup Låse & Alarm A/S er din pålidelige låsesmed inden for låseservice i Albertslund, Brøndby, Rødovre og resten af Sjælland. Vi hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner med vores omfattende udvalg af mekaniske og elektroniske låsesystemer. Med mere end 60 års erfaring er vi specialister inden for sikring og optimering af låsesystemer. Ring i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. 

43 96 45 00

Manglende overblik over nøgler i omløb?

Har du overblik over, hvor mange nøgler der er i omløb i dit hjem, virksomhed eller institution? Hvis ikke, kan det skabe et sikkerhedsproblem, da der er risiko for at nøglerne bliver kopieret, selvom de måske er returneret. Dette gælder især, hvis du har overtaget en andels- eller ejerbolig, oplever udskiftning af medarbejdere i din virksomhed eller har oplevet afbrydelse af forholdet i en privat bolig. Der kan også være andre omstændigheder, der gør det nødvendigt at kontakte vores låseservice for en konsultation. 

Udskiftning af gamle låse

Er det tid til at tage hånd om dine gamle og slidte låse? Vores låseservice står klar til at hjælpe dig med at sikre dit hjem eller virksomhed på bedst mulig vis. Uanset om din lås er gammel og trænger til en opgradering eller om du ønsker en ekstra sikkerhedslås, så kan vi hjælpe. 

Det er vigtigt at overveje udskiftning af gamle låse, selvom det måske virker billigere at omlægge dem. Når låse bliver ældre, slides de ned og kan blive svagere over tid. Dette øger risikoen for indbrud og kan gøre det lettere for uønskede gæster at få adgang til dit hjem eller virksomhed.

Hvis dine nøgler driller og låsen ikke fungerer optimalt, kan det være et tegn på, at låsen er slidt ned. Hvis nøglen knækker i låsen, kan det skyldes, at nøglens takker ikke længere passer helt med låsens stifter. Dette er et klart tegn på, at låsen bør udskiftes. Ring til os for at få en pris på, hvad det vil koste at udskifte dine låse. 

Hvorfor vælge Glostrup Låse & Alarm?

Som et veletableret låse- og alarmselskab har vi mange års erfaring i branchen. Vores team består af kvalificerede låsesmede, der er dedikerede til at levere den bedste service til vores kunder. Vi holder os opdateret med de nyeste teknologier inden for låsesystemer, og vores ekspertise sikrer, at du får den optimale sikkerhedsløsning til dine specifikke behov. 

Kontakt os i dag og få et tilbud på låseservice

Vælg Glostrup Låse & Alarm som din pålidelige låsesmed inden for låseservice i Albertslund, Brøndby, Rødovre og resten af Sjælland. Vi er dedikeret til at levere førsteklasses service, der beskytter dig og dine ejendomme. Kontakt os i dag for at få mere information eller planlægge en konsultation. Du kan kontakte os på 43 96 45 00 eller sende en mail til info@gla.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os hurtigst muligt.

Du kan også læse mere her om at sikre sin bolig bedst muligt.

Ruko brochure - Sikkert hjem
Ruko brochure - Vælg sikker bolig