Skal du have monteret alarmsystem? Hos Glostrup Låse & Alarm A/S tilbyder vi montering af alarm i hjemmet og alarmsystemer i høj kvalitet til både private og erhverv.

Vi har arbejdet med privatalarm til hjem, virksomheder og institutioner i den offentlige sektor i over 50 år. Vi kan tilbyde mange forskellige løsninger inden for sikringsløsninger, for vi ved, at folks ønsker og behov er meget forskellige. Det er med andre ord vigtigt med en grundig forventningsafstemning. Glostrup Låse & Alarm A/S ligger i Glostrup, men vi tilbyder sikringsløsninger til vores kunder i Glostrup, Brøndby, Albertslund og omegn.

Start med et sikkerhedstjek til alarm

Vi starter altid med en god dialog og et grundigt sikkerhedstjek, inden vi begynder. Moderne sikringsløsninger har alverdens muligheder, og selv mindre løsninger kan ofte være nok, selvom der er tale om større hjem eller virksomheder. 

Andre gange kan det blive nødvendigt med en større løsning, selvom der er tale om en mindre virksomhed. 

Vi hjælper med at afveje de forskellige muligheder i forhold til ønsker, behov, budget og forsikringsforhold.

​Hvad koster alarm til hus?

Opgavens omfang definere vores priser, derfor rådgiver vi altid til at ringe os op og fortælle os om du skal have installeret tyverialarm, en privat alarm, et alarmanlæg eller en alarmsikring. Ring til os i dag så vi kan løse din opgave og give dig et godt tilbud på en billig pris.

Ring og få et holdbart og sikkert alarmsystem

Du er altid velkommen til at kontakte Glostrup Låse & Alarm A/S på Vestegnen, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på: 43 96 45 00, men du kan også skrive til: info@gla.dk, så kan vi aftale det videre forløb eller vejlede dig om alarm til hjemmet eller andet.