Paxton Access fremstiller to typer adgangskontrolsystemer:

1. Selvstændig adgangskontrol.

Denne type system kan bruges til at kontrollere adgangen til en eller mange selvstændige døre i en bygning. Der gives adgang ved brug af en numerisk kode eller PIN-kode på et tastatur eller ved at fremvise et proximity- eller magnetstribekort afhængigt af, hvilken type læser, der er monteret.

Disse systemer er programmeret ved hver enkelt dør. Hvis nogle kort skal udelukkes eller koderne ændres, skal dette udføres ved hver enkelt dør på systemet.

Typiske applikationer

 • Erhvervslokaler i en mindre virksomhed
 • Sportsklubber
 • Opbevaringsenheder
 • Ethvert lille eller mellemstort anlæg, der har brug for adgangskontrol

Selvstændige systemer er virkelig gode til mindre anlæg med et relativt lille antal brugere, kortstyrelsen er let, og systemet kan med lethed udvides i takt med, at dine behov skifter.

Er det et selvstændigt adgangskontrolsystem, du søger?
Kontakt os for samtale med dit behov.

Mail: info@gla.dk


2. PC-baseret adgangskontrol.

Disse systemer, der går under betegnelsen ’PC-baseret' eller ’netværkstilsluttet’ adgangskontrol, kan anvendes til at kontrollere én eller mange døre i en bygning. Der gives adgang ved brug af en numerisk kode eller PIN-kode på et tastatur eller ved at fremvise et proximity- eller magnetstribekort afhængigt af, hvilken type læser, der er monteret. PC-baseret adgangskontrol tilbyder en central kontrol via et netværk.

Det betyder, at de kommandoer, der gives ved PC’en sendes ud til de enkelte døre. Et kort kan øjeblikkeligt nægtes adgang til alle døre. En anden fordel ved denne systemtype er den fleksible kontrol, der giver dig mulighed for at tildele forskellige rettigheder til enkeltpersoner eller en gruppe af brugere.

Der kan også genereres rapporter om, hvor brugere har været og hvornår. Mange systemer tillader kontrol af andre bygninger via eksisterende LAN/WAN. PC-baserede systemer bruges i stigende grad til at kontrollere andre af bygningens drifter som for eksempel tyverialarmer, branddøre, elevatorer og belysning.

Typiske applikationer

 • Små/mellemstore erhvervslokaler
 • Store virksomheders erhvervslokaler
 • Erhverslokaler på flere anlæg
 • Regeringsbygninger
 • Universiteter
 • Sportsklubber
 • Parkeringspladser

PC-baserede systemer er virkelig gode til mellemstore og store anlæg, da de gør det let at styre et stort antal døre og brugere. Systemet kan let udvides, og de avancerede funktioner som for eksempel hændelsesrapportering og integration med CCTV og andre systemer gør et sådant system til meget mere end blot en erstatning af et bundt nøgler.

Er det et PC-baseret adgangskontrolsystem, du søger?

Kontakt os for samtale med dit behov.

Mail: info@gla.dk

Kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere om vores alarmløsninger.