​Ønsker du at få etableret et låsesystem til hoveddør, som lever helt op til dine specifikke krav? Så står vi hos Glostrup Låse & Alarm A/S klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt firma med mere end 50 års erfaring inden for låsesystemer, og derfor kan vi løse enhver opgave. Vores kunder kommer typisk fra Glostrup, Brøndby, Albertslund, men vi kommer også gerne uden for disse områder.

Der findes mange gode grunde til at få en systemlås. Det er mere sikkert end en almindelig lås, og du kan typisk anvende en enkelt nøgle til flere forskellige låse. Når du samarbejder med os, er du garanteret, at vores låsesystemer lever op til en række forskellige sikringskrav, som betyder, at du altid er sikret bedst muligt.

Vi finder et låsesystem lige efter dine behov

Grundet vores store erfaring i branchen kan vi levere mange forskellige løsninger. Du kan eksempelvis få et digitalt låsesystem til din hoveddør eller et klassisk ruko låsesystem afhængigt af lige netop dine behov. Vi står altid klar med tæt sparring og gode råd til vores kunder, hvor vi sammen finder den løsning, der passer bedst til dine ønsker. 

​Hvis du allerede har et låsesystem, er der nogle ting, du bør være opmærksom på, hvis du vil være sikret bedst muligt.

​Disse tre ting er:

  • Høj dirkesikring
  • At nøglerne er sikret mod kopiering
  • At cylinderhuset er borebeskyttet.

De nye løsninger i dag er nemlig alle sikret mod disse ting.

Kontakt os for at høre nærmere

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af elektronisk låsesystem til din dør, så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi står altid klar med professionel hjælp og gode priser.

Du kan kontakte os på telefon: 43 96 45 00 eller sende en mail til: info@gla.dk , så vender vi tilbage hurtigst muligt med et godt tilbud til dig.