​Er du på udkig efter hjælp til montering eller reparation af en automatisk døråbner? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her hos Glostrup Låse & Alarm A/S har vi mere end 50 års erfaring inden for montering og reparation af diverse former for automatiske dørlukker.

Vi servicerer alle typer af kunder i og omkring Glostrup, Brøndby og Albertslund.

Der findes mange forskellige løsninger inden for dørlukker, og vi hjælper dig gerne med at finde den løsning, som passer bedst til dine behov samt til den pågældende bygning. Der følger flere fordele med ved at vælge en automatisk dørlukker og -åbner, idet døren åbner og lukker let og lydløst ved hjælp af blot et tryk på en knap eller med censorer. Desuden gør en automatisk dør typisk arbejdsgangen lettere.

Vi monterer og reparerer gerne din dørlukker

Vi er en professionel låsesmed, som står klar til at hjælpe dig med mange forskellige opgaver inden for dørautomatik. Vi kan eksempelvis stå for montering eller reparation af en automatisk døråbner hos dig. 

Hos os er der ingen opgave, som er for stor eller for lille, og vi leverer altid holdbare og veludførte løsninger. Du bør derfor ikke tøve med at kontakte os for professionel hjælp.

Vi har fokus på at kombinere nogle af de bedste håndværksmæssige traditioner med nogle af de nyeste teknologiske fremskridt. Derved sikrer vi nemlig, at vores kunder opnår den bedste sikkerhed samt den mest optimale løsning til en fair pris, når de samarbejder med os. Du kan med andre ord trygt få os til at hjælpe med indendørs døråbner automatik.

Kontakt os for at høre mere om en automatisk døråbner

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af dørlukker hos dig samt vores priser, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Du kan ringe til os på telefon: 43 96 45 00 eller sende en mail til: info@gla.dk, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger om automatisk døråbner eller dørlukker.